Aanstaand Ajacied Marin laat zich gelden bij start play-offs in België

Reacties

Standard Luik is de Belgische play-offs begonnen met een thuisoverwinning op Antwerp FC. Razvan Marin was met twee assists van grote waarde voor zijn ploeg.

Aanstaand Ajacied Marin laat zich gelden bij start play-offs in België
Standard Luik
Standard Luik
3 - 1
Antwerp
Antwerp

Marin is hard op weg om de eerste aankoop van het nieuwe seizoen te worden voor Ajax. De Amsterdammers zijn het met Standard Luik eens over een transfersom van twaalf miljoen euro en Marin wilde vrijdagavond laten zien dat hij dit bedrag waard is. Al in de vierde minuut raakte de middenvelder de paal. Marin kon hierna niet voorkomen dat Dieumerci Mbokani (ex-Standard) Antwerp twintig minuten voor rust op voorsprong zette.

Standard moest in de achtervolging en trok de wedstrijd in de laatste twintig minuten naar zich toe. Marin speelde zich eerst knap vrij en leverde de assist op de gelijkmaker van Moussa Djenepo, die scoorde met een knap hakje, waarna de toekomstige Ajacied vlak voor tijd ook de aangever was bij de 3-1 van Kostas Laifis. Tussendoor had Luis Pedro Cavanda Standard al op voorsprong gezet.

Met de goede start van de play-offs heeft de wens van Marin om afscheid te nemen met een kampioenschap wat meer bodem gekregen. Standard heeft nu twee punten minder dan koploper Racing Genk.

Pro League

Stand Ronde 1 Pro League 2018/2019

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Genk
10
6
2
2
19-8
+11
52
2
Club Brugge
10
7
1
2
19-11
+8
50
3
Standard Luik
10
4
1
5
17-16
+1
40
4
Antwerp
10
4
2
4
12-16
-4
39
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
'Marin is een verbindingsspeler, maar absoluut geen Frenkie de Jong'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.