België

Dender - Standard Liège II

In de Challenger Pro League heeft zaterdag Dender het thuisduel tegen Standard Liège II gewonnen. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Dender in de tweede helft uitliep naar 4-1. De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Bruny Nsimba scoorde in de 8de minuut. Na 59 minuten scoorde Dender en maakte de score 2-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Desmond Acquah en voerde de voorsprong op na een assist van Stefano Marzo. Soufiane Benjdida passeerde drie minuten later de doelman, op aangeven van Oscar Olivier, en poetste iets van de achterstand weg en maakte de 3-1 voor Standard Liège II. Maar Standard Liège II was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De uiteindelijke 4-1 voor Dender werd gemaakt door Nicolas Rajsel, met een assist van Ali Akman. Het is de twaalfde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor Standard Liège II. Dender heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Standard Liège II twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dender speelt zijn volgende duel uit tegen Club Brugge II. De teams staan op vrijdag 29 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. Standard Liège II neemt het zaterdag 30 maart om 20.00 uur thuis op tegen Lierse K.