België

RSC Anderlecht II - Dender

De Challenger Pro League-wedstrijd tussen Dender en RSC Anderlecht II zaterdag eindigde met een 2-1 winst voor de thuisploeg in het Stade Roi Baudouin. De doelpuntenmakers van RSC Anderlecht II waren Goto en Monticelli. RSC Anderlecht II opende de score in de dertiende minuut via Goto. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Lennard Hens gelijk namens Dender. Met nog zeven minuten te spelen maakte Monticelli het beslissende doelpunt voor RSC Anderlecht II, op aangeven van Mohamed Bouchouari. RSC Anderlecht II heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Dender twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van RSC Anderlecht II dit seizoen. De nederlaag was ook voor Dender de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt RSC Anderlecht II op zaterdag 2 maart om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Deinze. Dender speelt zondag 3 maart om 13.30 uur thuis tegen Beerschot.