België

Dender - SK Beveren

De eerste helft van het duel in de Challenger Pro League tussen Dender en SK Beveren is zaterdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok thuisploeg Dender het duel naar zich toe: 1-0. Na 61 minuten bracht Dender de stand op 1-0. Dender heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl SK Beveren twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Dender dit seizoen. De nederlaag was ook voor SK Beveren de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. . Beau Reus (SK Beveren) speelde het hele duel. In de volgende wedstrijd speelt Dender op zaterdag 24 februari om 16.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen RSC Anderlecht II. SK Beveren ontvangt vrijdag 23 februari om 20.00 uur Deinze.