België

Standard Liège II - Club Brugge II

Club Brugge II heeft zaterdag gewonnen van Standard Liège II. Het duel in de Challenger Pro League eindigde na een ruststand van 0-1 in een zege voor de uitploeg: 2-1 in het Stade de la Cité de l'Oie. Binnen het half uur nam Club Brugge II de leiding, toen Salah scoorde, met een assist van Amine Et-Taïbi. Met nog vijf minuten te spelen maakte Ilyes Ziani gelijk voor Standard Liège II, op aangeven van Rabby Mateta. Het beslissende doelpunt voor Club Brugge II werd in de 90ste minuut gemaakt door De Smet, met een assist van Salah. Standard Liège II heeft al elf wedstrijden op rij niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Standard Liège II twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Club Brugge II drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Standard Liège II dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Club Brugge II met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt Standard Liège II op zaterdag 16 maart om 20.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Dender. Club Brugge II ontvangt vrijdag 15 maart om 20.00 uur RFC Seraing.