België

Dender - Beerschot

Thuisploeg Dender en Beerschot hebben zondag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Challenger Pro League dat op 1-1 eindigde. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Kobe Cools zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Oliver Myny, en Dender op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor Beerschot werd gemaakt door Marco Weymans. In de laatste vijf wedstrijden heeft Dender twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Beerschot één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het negende gelijkspel van Dender dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Dender op zaterdag 9 maart om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen KV Oostende. Beerschot ontvangt vrijdag 8 maart om 20.00 uur Lierse K.