België

Deinze - Beerschot

In de Challenger Pro League-wedstrijd zondag tussen Deinze en Beerschot, is Deinze al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-1-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 4-2 winst. In de 34ste minuut nam Deinze de leiding via Souleymane Anne, op aangeven van Alessio Staelens. Gaëtan Hendrickx bracht in de 42ste minuut Deinze op 2-0. De uitploeg poetste iets van de achterstand weg en maakte de 2-1 net voor het rustsignaal toen Simion Michez scoorde, met een assist van Thibaud Verlinden. Direct na de rust bracht Welat Cagro Beerschot langszij. Jellert Van Landschoot bracht Deinze in de 67ste minuut op voorsprong. De uiteindelijke 4-2 voor Deinze werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Emilio Kehrer, op aangeven van Van Landschoot. In de laatste vijf wedstrijden heeft Deinze vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Beerschot drie overwinningen en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Deinze uit tegen SK Beveren, op vrijdag 23 februari om 20.00 uur. Beerschot speelt zondag 25 februari om 13.30 uur thuis tegen RFC Seraing.