België

Zulte Waregem - Beerschot

Beerschot heeft de uitwedstrijd tegen Zulte Waregem in de Challenger Pro League vrijdag met 1-0 gewonnen. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet D'Margio Wright-Phillips zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Mardochée Nzita, en Beerschot op voorsprong bracht. Zulte Waregem heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Beerschot twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Zulte Waregem dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Beerschot met één doelpunt verschil. . Ruud Vormer (Zulte Waregem) speelde het hele duel. Zulte Waregem speelt de volgende wedstrijd uit tegen Deinze. De teams staan op zaterdag 30 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. Beerschot neemt het vrijdag 29 maart om 20.00 uur thuis op tegen KRC Genk II.