België

Beerschot - Lierse K

De Challenger Pro League-wedstrijd tussen Lierse K en Beerschot vrijdag eindigde met een 2-1 zege voor de thuisploeg in het Olympisch Stadion. De doelpuntenmakers van Beerschot waren Verlinden en Wright-Phillips. In de 34ste minuut nam Lierse K de leiding via Eric Ocansey, met een assist van Stan Van Dessel. Wright-Phillips bracht in de 42ste minuut Beerschot op gelijke hoogte, op aangeven van Verlinden. Verlinden maakte 2-1 in de 70ste minuut. Verlinden voltooide zo de comeback van Beerschot. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Beerschot twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Lierse K twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Beerschot dit seizoen. De nederlaag was ook voor Lierse K de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. Beerschot speelt zijn volgende duel uit tegen Zulte Waregem. De teams staan op vrijdag 15 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. Lierse K neemt het zaterdag 16 maart om 16.00 uur thuis op tegen Liège.