Portugal

Benfica - Estoril

Benfica heeft een indrukwekkende reeks van overwinningen in thuiswedstrijden uitgebreid. De 3-1 zege op Estoril op zondag betekende de zevende zege achter elkaar in de thuiswedstrijd in de Primeira Liga. De score werd in de 15de minuut geopend door Benfica via Orkun Kökçü, met een assist van David Neres Campos. Rodrigo Martins Gomes bracht in de 22ste minuut Estoril op gelijke hoogte. De thuisploeg nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Marcos Leonardo Santos Almeida scoorde, met een assist van Tiago Maria Antunes Gouveia. Direct na de rust vergrootte Antunes Gouveia de voorsprong van Benfica. Estoril heeft al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Benfica drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Estoril één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Benfica speelt de volgende wedstrijd uit tegen Casa Pia. De teams staan op zondag 17 maart om 19.00 uur tegenover elkaar. Estoril neemt het vrijdag 15 maart om 21.15 uur thuis op tegen Portimonense.