Portugal

Estoril - Gil Vicente

De eerste helft is zondag zonder doelpunten gebleven in de Primeira Liga-wedstrijd tussen Estoril en Gil Vicente, maar in de tweede helft nam Gil Vicente de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 3-1. Eén speler van Estoril kreeg een rode kaart. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Alejandro Marqués zich gelden toen hij scoorde en Estoril op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Gabriel Pereira Magalhães dos Santos gelijk namens Gil Vicente. In de 65ste minuut werd Rodrigo Martins Gomes van Estoril van het veld gestuurd met een rode kaart. Félix Alexandre Andrade Sanches Correia maakte 2-1 in de 69ste minuut, na een assist van Murilo de Souza Costa. De uiteindelijke 3-1 voor Gil Vicente werd vlak voor tijd gemaakt door Ali Alipourghara. Estoril heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Gil Vicente drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Op zondag 25 februari start om 16.30 uur een uitwedstrijd voor Estoril tegen Vizela in het Estádio Do Vizela. Gil Vicente speelt op dezelfde dag om 19.00 uur thuis tegen Porto in het Estádio Cidade de Barcelos.