Benfica - Rangers FC

Official partner
2 - 2
Expected goals2.5 - 1.3

Rangers staat in de pauze voor met 2-1 uit tegen Benfica, in de wedstrijd in de UEFA Europa League 8th Finals donderdag, maar in de tweede helft komt Benfica sterk terug en sleept er een 2-2 gelijkspel uit. Het bezoekende team opende de score in de zevende minuut na een doelpunt van Tom Lawrence, met een assist van Mohamed Diomande. Benfica maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Ángel Di María scoorde. De uitploeg nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Dujon Sterling scoorde. Na 67 minuten scoorde Benfica en maakte de score 2-2. Allebei de teams hebben nu de kans om hun tactiek te optimaliseren, omdat ze elkaar in de volgende wedstrijd weer treffen op donderdag 14 maart om 18.45 uur.