Ziekenboeg Willem II stroomt leeg

Reacties

De ziekenboeg van Willem II stroomt leeg. Zaterdag, wanneer de Tilburgers het opnemen tegen het Turkse Osmanlispor, kunnen de Tricolores waarschijnlijk weer een beroep doen op vier potentiële basisspelers: Richairo Zivkovic, Jordens Peters, Funso Ojo en Erik Falkenburg.

Ziekenboeg Willem II stroomt leeg

Zivkovic kampte met wat klachten aan zijn bovenbeen, Ojo aan zijn lies, terwijl Peters al de gehele voorbereiding niet inzetbaar is vanwege een kuitblessure. Voor Falkenburg geldt dat hij nog altijd hinder ondervond van zijn bij NAC opgelopen enkelblessure.

Trainer Jurgen Streppel zegt tegenover Voetbal International verheugd te zijn over de aanstaande rentree van het kwartet. 'Ze zijn belangrijk voor onze ploeg. Hoe sneller ze inzetbaar zijn, des te beter dat voor ons is.'

De blessure die Freek Heerkens afgelopen zaterdag opliep in het duel van de Tilburgers met het Belgische Moeskroen valt mee. Waarschijnlijk is hij snel inzetbaar. Willem II won het oefenduel met 1-3 dankzij doelpunten van Rober Braber (tweemaal) en Stijn Wuytens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.