AZ slijt overbodige Heymans aan Antwerp FC

Reacties

AZ heeft Jonas Heymans laten terugkeren naar België. De 22-jarige linksback, die het afgelopen anderhalf jaar werd verhuurd aan Willem II, heeft getekend voor Antwerp FC.

AZ slijt overbodige Heymans aan Antwerp FC

Heymans liet zijn vaderland tweeënhalf jaar terug nog achter zich om aan de slag te gaan in Alkmaar. Daar brak de voormalige jeugdinternational echter nooit door in het eerste elftal. Mede doordat hij in januari 2014 naar Tilburg verkaste, speelde de Belg geen enkel officieel duel bij AZ.

In het eerste halfjaar bij Willem II verging het Heymans met twaalf competitieduels en promotie naar de Eredivisie een stuk beter, maar in de schaduw van de inmiddels aan Ajax verkochte Mitchell Dijks kwam de ex-speler van Lierse SK er afgelopen seizoen nauwelijks aan te pas bij de Tricolores.

Teruggekeerd bij AZ bleek dat er geen plek voor hem was bij de ploeg van trainer John van den Brom. Die had ondanks de transfer van Simon Poulsen naar PSV voldoende opties voor de linksbackpositie met Ridgeciano Haps en Donny Gorter. En dus zoekt Heymans nu zijn heil in de Belgische Tweede Klasse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.