Ligeon vindt Willem II ten opzichte van NAC 'oase van rust'

Reacties

Ajax-huurling Ruben Ligeon hoopt bij Willem II in de voetsporen te treden van Mitchell Dijks, die na een succesvolle periode in Tilburg deze zomer in Amsterdam terugkeerde.

Ligeon vindt Willem II ten opzichte van NAC 'oase van rust'

De 23-jarige rechtsback kwam afgelopen halfjaar uit voor NAC Breda, nadat het hem bij Ajax niet gelukt was om door te breken. 'Een zeer hectisch halfjaar, waarin direct gepresteerd moest worden om te proberen rechtstreekse degradatie te ontlopen. Als ik dat vergelijk met mijn begin bij Willem II, is het hier een oase van rust', zegt hij op de clubsite van zijn nieuwe werkgever.

De eerste weken in Tilburgse dienst bevallen hem uitstekend. Hij had naar eigen zeggen meer opties, ook in het buitenland. 'Trainer Jurgen Streppel heeft me uitgelegd waarom Willem II mij graag wilde hebben en welk type voetbal hij met de club wil spelen. Daarna was ik heel enthousiast. Ik hoop mij dit seizoen zodanig goed te kunnen ontwikkelen dat ik volgend jaar weer in Amsterdam te bewonderen ben.'

Ligeon ligt bij Ajax nog onder contract tot medio 2017, waarbij de Amsterdammers de optie hebben om die verbintenis nog met een extra jaar te verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.