Zidane klaar met 'arrogante' Ødegaard

Reacties

Martin Ødegaard staat weer met beide benen op de grond. Zinedine Zidane, trainer van het tweede elftal van Real Madrid, heeft het bewierookte supertalent even niet meer nodig.

Zidane klaar met 'arrogante' Ødegaard

Dat meldt AS. De Spaanse krant schrijft dat Ødegaard (16) regelmatig weigert mee te trainen met het tweede elftal als hem dat gevraagd wordt. In het contract van Ødegaard staat dat hij vijf dagen per week mee hoort te trainen met de hoofdmacht van Carlo Ancelotti. Aan die bepaling houdt Ødegaard zich halsstarrig vast, waardoor hij bij Real Madrid Castilla, het door Zidane getrainde tweede team, uit de gratie is geraakt. Medespelers verwijten Ødegaard bovendien een arrogante en ongeïnteresseerde uitstraling.

Real Madrid nam Ødegaard afgelopen januari over van het Noorse Strømsgodset IF. Sindsdien speelde de viervoudig international zeven duels voor Real Madrid Castilla, dat uitkomt in de derde divisie van Spanje. Hij was in die wedstrijden eenmaal trefzeker. Hij kwam nog niet uit voor het eerste elftal.

De afgelopen twee duels van Real Madrid Castilla zat Ødegaard bovendien negentig minuten op de bank. Aan die rol zal hij volgens AS de komende weken gewend moeten raken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.