Rentree Modric voorkomt record Ødegaard in miljoenenbal

Reacties

Luka Modric keert terug in de selectie van Real Madrid voor het duel met Schalke 04, dinsdagavond in de Champions League. Daardoor kan Martin Ødegaard fluiten naar zijn record om de jongste speler ooit te worden in het miljoenenbal.

Rentree Modric voorkomt record Ødegaard in miljoenenbal

Ødegaard maakt de laatste weken indruk in het tweede elftal van Real Madrid, maar tot officiële speelminuten in de hoofdmacht kwam hij nog niet. Carlo Ancelotti gaf voorafgaand aan het duel met Schalke aan dat hij in de selectie de voorkeur geeft aan de Kroaat Luka Modric, die na ruim vier maanden terugkeert van een blessure.

Real verdedigt dinsdagavond op eigen veld een ogenschijnlijk veilige 2-0 voorsprong tegen Schalke, maar Ancelotti grijpt die mogelijkheid liever aan om Sami Khedira en Modric weer ritme op te laten doen. Ødegaard kan het nu vergeten dat hij de jongste speler ooit wordt in de Champions League. Bij een eventuele volgende wedstrijd in het toernooi is de Noor ouder dan recordhouder Celestine Babayaro bij zijn CL-debuut. De Nigeriaan kwam op de leeftijd van 16 jaar en 87 dagen in actie voor Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.