Zevende competitie voor Anelka, Marathon-man bij NAC

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zevende competitie voor Anelka, Marathon-man bij NAC

Nicolas Anelka (35) heeft een nieuwe club gevonden waar hij problemen kan maken. Althans, als we de voorzitter van Atlético Mineiro moeten geloven. Alexandre Kalil twitterde namelijk dat de Fransman naar zijn club komt. De bij West Bromwich Albion in opspraak geraakte Fransman, hij maakte het veelbesproken quenelle-gebaar en werd daar met vijf duels schorsing en een boete van honderdduizend euro flink voor gestraft, zou in Brazilië ploeggenoot worden van Ronaldinho en aan zijn zevende competitie beginnen. Eerder kwam het enfant terrible uit voor PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe, Bolton Wanderers, Chelsea, Shanghai Shenhua en Juventus. De club heeft de transfer overigens nog niet officieel bevestigd, even afwachten dus nog maar…

'In Nederland wordt door Vitesse nu ook geklaagd over de huidige opzet.'
• Niemand minder dan Arsenal-coach Arsène Wenger bespreekt de nauwe banden van Vitesse en Chelsea waar de laatste tijd zoveel over te doen is. Omdat huurlingen in Engeland zelden tegen hun eigenlijke werkgever mogen aantreden, zou Wenger het liefst spelers laten rijpen in het buitenland, maar dat brengt wel problemen met zich mee beseft hij. Zo zou Chelsea volgens voormalig eigenaar Merab Jordania niet willen dat Vitesse kampioen wordt.

• Als zijn club het niet doet, doen wij het wel. NAC zag zaterdag het Avondje NAC tegen FC Twente door een 0-2 nederlaag in duigen vallen en vergat ook nog eens Jelle ten Rouwelaar te huldigen voor zijn 250ste optreden in de Eredivisie. Hij staat inmiddels op 233 optredens voor NAC en kwam eerder tot elf duels bij FC Twente, twee voor PSV en vier bij FC Groningen. De 33-jarige doelman staat bovendien al 201 duels onafgebroken onder de lat bij NAC. Met die reeks 18.090 minuten)  is Ten Rouwelaar nog maar drie duels verwijderd van het Eredivisierecord dat Ruud Hesp tussen 1987 en 1993 vestigde. Zou hij dan wel een presentje krijgen?

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.