Xabi Alonso zwaar gehavend, injectievrees Ribéry

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Xabi Alonso zwaar gehavend, injectievrees Ribéry

• Oranje werkt vanavond de reprise van de WK-finale van 2010 af tegen Spanje. Logischerwijs wordt in Nederland en Spanje alles uit de kast gehaald om op die kraker vooruit te blikken. In Engeland pakt The Daily Mail  de overtreding van Nigel de Jong op Xabi Alonso er nog maar eens bij. De inmiddels wereldberoemde trap zou volgens de tabloid voor nogal wat gevolgen hebben gezorgd bij de Spanjaard. Welke? Kijk maar.

•  Franck Ribéry had gewoon present kunnen zijn op het WK. Dat meent althans de Franse teamarts Franck Le Gall. Injectievrees zou de aanvaller van Bayern München weggehouden hebben uit Brazilië. 'Franck staat onder contract bij een club waar alle blessurebehandelingen beginnen met een injectie. Hij krijgt er tallozen per seizoen. Op een gegeven moment kon hij dat vanwege zijn angst niet meer aan. Daardoor zagen we geen enkele manier meer om zijn rugpijn weg te nemen', aldus de arts in de Franse media.

• Donderdagavond maakten we bij het openingsduel van het WK kennis met de Braziliaanse spelers Fredsj en Hoelk. Wil je weten hoe je jouw naam in uitstekend Braziliaans uitspreekt. Test het hier.

• De Franse middenvelder Paul Pogba staat bekend om zijn niet geringe fysieke kracht. Maar uit bovenstaand filmpje blijkt dat het krachtmens van Juventus ook een puntgave techniek heeft.

• Barcelona staat bekend als een chique club, maar het afscheidstekstje na drie trouwe seizoenen voor Cesc Fabregas is dat allerminst. Op de clubwebsite viel te lezen: 'Ondanks iedere keer een goede start van het seizoen, viel hij steeds terug. Van iemand die bij alle aanvallen betrokken was, werd hij dan een speler die zijn magie verloren was. Om de een of andere reden was zijn tweede seizoenshelft altijd minder dan zijn eerste.' En bedankt… De boodschap is overigens inmiddels verwijderd.

'Boateng heeft eerder een dergelijke rol gehad en is in staat Ronaldo in toom te houden.'
• De Duitse bondscoach Joachim Löw weet al hoe hij maandag de sterspeler van de Portugezen onschadelijk wil gaan maken.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.