Vonk: 'Rustig rondom Finnbogason en Ziyech'

Reacties

SC Heerenveen verwacht dat sterspelers Alfred Finnbogason en Hakim Ziyech de club voorlopig trouw blijven. Dat laat de club weten bij monde van technisch directeur Hans Vonk.

Vonk: 'Rustig rondom Finnbogason en Ziyech'

Finnbogason stond afgelopen winter in de belangstelling van Fulham (dat uit de Premier League degradeerde) en prijkt nu op het verlanglijstje van Olympiakos Pireaus. 'Het is rondom Alfred nu rustig', aldus Vonk tegen Voetbal International.

Voor Ziyech heeft nog geen enkele club zich gemeld. 'Het zou kunnen dat hij bij ons blijft', vervolgt Vonk. 'Dan doen we niet moeilijk en zeggen we niet dat hij eerst moet bijtekenen omdat hij anders op de bank belandt. Dan zullen we hem gewoon gebruiken, daar moeten we als grote jongens mee omgaan.'

Zolang Heerenveen niemand verkoopt, kan de club geen transfersommen uitgeven. Dat houdt in dat het Noorse talent, wiens komst de Friezen snel verwachten af te ronden, voorlopig de laatste aanwinst is die gedaan wordt. Vonk: 'We moeten echt zuinig zijn.'

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.