Triest einde voor Finnbogason bij Heerenveen dreigt

Reacties

Het seizoen voor Alfred Finnbogason zit er zo goed als zeker op. De IJslandse spits liep woensdagavond in het play-off-duel bij AZ na 45 minuten een knieblessure op toen hij een grote kans miste (foto).

Triest einde voor Finnbogason bij Heerenveen dreigt

Hoewel er nog geen diagnose is gesteld, liet de aanvaller na de 3-0 nederlaag direct weten dat het seizoen voor hem voorbij is. De return van zaterdag, waarin de Friezen moeten stunten om in de finale om een Europa League-ticket te geraken, komt te vroeg voor hem.

Mogelijk heeft de Eredivisie-topscorer (29 goals) daarmee zijn laatste wedstrijd voor Heerenveen gespeeld. Hij gaf eerder al aan graag een stap hogerop te maken, staat bij veel clubs op het verlanglijstje en staat tot medio 2015 onder contract.  Mochten de Friezen dus nog willen verdienen aan de IJslander zal hij deze zomer verkocht moeten worden.

Finnbogason kwam vorig seizoen bij Heerenveen ook al tot 24 goals. Daarvoor kwam de spits uit voor Breidablik in zijn vaderland, SC Lokeren en Helsingborgs IF. In de zomer van 2012 werd hij uiteindelijk voor een half miljoen euro overgenomen van de Belgen, die hem aan de Zweden verhuurd hadden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.