Schade aan knie van Finnbogason 'niet groot'

Reacties

Alfred Finnbogason wacht tijdens zijn vakantie geen revalidatie. De knieblessure van de IJslandse spits van SC Heerenveen valt mee.

Schade aan knie van Finnbogason 'niet groot'

Finnbogason raakte in de eerste play-offswedstrijd tegen AZ geblesseerd bij een botsing met keeper Alvaro Esteban. De return ging zondag aan hem voorbij, maar de verwachting is dat hij snel weer in actie kan komen.

Onderzoek in een ziekenhuis heeft namelijk uitgewezen dat er geen sprake is van ernstig letsel. 'De schade is niet groot', aldus fysiotherapeut Erik ten Voorde op de website van SC Heerenveen.

Finnbogason meldt zich dan op korte termijn ook bij de nationale ploeg van IJsland om verder te herstellen. Ten Voorde verwacht echter dat de spits vrijdag 30 mei niet in actie komt in het oefenduel met Oostenrijk.

Een zware blessure zou een streep door de rekening zijn voor Finnbogason, die deze zomer aast op een transfer. De goalgetter gaf eerder al aan graag een stap hogerop te maken, staat bij veel clubs op het verlanglijstje en staat tot medio 2015 onder contract.  Mocht SC Heerenveen dus nog willen verdienen aan de IJslander zal hij deze zomer verkocht moeten worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.