Olympiakos ziet Finnbogason als beste optie spitspositie

Reacties

Alfred Finnbogason mag zich verheugen op serieuze belangstelling uit Griekenland. Olympiakos Piraeus heeft de IJslandse spits van SC Heerenveen boven aan het lijstje staan.

Olympiakos ziet Finnbogason als beste optie spitspositie

Voorzitter Evangelos Marinakis maakt zich sterk voor de komst van Finnbogason. 'Het is een zeer goede speler die we al een jaar volgen', zei de preses op de Griekse televisie. 'We proberen hem te halen. Op deze positie kijken we naar meer spelers, maar hij is de beste. '

Olympiakos zal met SC Heerenveen tot een vergelijk moeten komen over een afkoopsom. De Grieken hebben zich officieel gemeld in Friesland. De Eredivisionist is bereid mee te werken aan het vertrek van de spits, die niet van plan is zijn in 2015 aflopende contract te verlengen.

Finnbogason heeft zelf zijn zinnen gezet op een nieuw buitenlands avontuur. Olympiakos zal de international zelf ook moeten overtuigen. In Voetbal International vertelde de Eredivisietopscorer wel een voorkeur te hebben. 'Ik sluit geen enkel land uit, maar als ik goed naar mijn kwaliteiten kijk, denk ik dat ik het beste tot mijn recht kom in Italië of Duitsland.'  

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.