Vilanova houdt Messi op de bank in return tegen Bayern

Barcelona gaat verrassend op jacht naar een stunt in de halve finale van de Champions League zonder Lionel Messi. Bij Bayern München staat Arjen Robben in de basis.

Vilanova houdt Messi op de bank in return tegen Bayern

In vergelijking met de heenwedstrijd vorige week dinsdag, die in een 4-0 overwinning voor Bayern eindigde, heeft Barcelona-trainer Tito Vilanova vier wijzigingen doorgevoerd. Messi wordt vervangen door Cesc Fabregas, terwijl Adriano de geschorste Jordi Alba vervangt. Ook starten Alex Song en David Villa in plaats van Sergio Busquets en Alexis Sánchez.

Bij Bayern keert Mario Mandzukic terug in de basis. De spits was tijdens het heenduel geschorst, maar neemt nu de plek weer in van Mario Gomez. Ook krijgt Daniel Van Buyten een basisplaats in plaats van Dante. Robben start net als vorige week weer in de Beierse basis.

Acht spelers zijn voor de finale geschorst als zij een gele kaart krijgen tijdens deze return. Aan de kant van Barcelona zijn dat Gerard Piqué en Song, terwijl Dante, Gomez, Luiz Gustavo, Philipp Lahm, Javi Martínez en Bastian Schweinsteiger op scherp staan bij de bezoekers. Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Bartra, Adriano; Xavi, Song, Iniesta; Fabregas, Pedro, Villa.

Bayern München: Neuer; Lahm, Boateng, Van Buyten, Alaba; Martínez, Schweinsteiger; Robben, Müller, Ribéry; Mandzukic.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen