Vervanger El Ghazi bezorgt Lille punt in degradatiestrijd

Reacties

Lille heeft zondag een punt gesprokkeld in de degradatiestrijd in de Ligue 1. Les Dogues speelden gelijk bij Toulouse (1-1) door een goal van Yassine Benzia, die Anwar El Ghazi afloste.

Vervanger El Ghazi bezorgt Lille punt in degradatiestrijd

El Ghazi kreeg van trainer Franck Passi een basisplaats als rechtsbuiten bij de uitploeg. Ricardo Kishna zat om onbekende redenen niet bij de selectie.

Na een half uur opende Christophe Jullien de score. De verdediger van Toulouse kopte volledig vrijstaand binnen uit een hoekschop.

El Ghazi kon geen potten breken in zijn zesde optreden voor Lille en werd al na een uur spelen naar de kant gehaald. Zijn vervanger Benzia bracht de bezoekers tien minuten voor tijd langszij. Vervolgens liet Martin Braithwaite na om de thuisploeg vanaf elf meter alsnog de zege te bezorgen. Voormalig PSV'er Ola Toivonen viel in de slotfase in bij Toulouse.

Met de komst van onder meer El Ghazi en Kishna in de winterstop versterkte Lille zich met het oog op de degradatiestrijd in de Ligue 1. Sinds hun komst wonnen de Noord-Fransen echter slechts één competitieduel. Lille blijft door de remise van zondag steken op plek zestien, op drie punten van de degradatiezone.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.