Verstuikte duim houdt Zoet aan de kant in Maspalomas

Reacties

Jeroen Zoet heeft tijdens de ochtendtraining van dinsdag een verstuiking van zijn duim opgelopen. De doelman van PSV moet een paar dagen rust houden en zal tijdens het trainingskamp in Maspalomas niet in actie kunnen komen tijdens de oefenduels die PSV heeft gepland op 10 en 11 januari met Celtic en Sparta Praag.

Verstuikte duim houdt Zoet aan de kant in Maspalomas

Zoet zat dinsdag op zijn 24ste verjaardag al in het ziekenhuis van Maspalomas om een foto van zijn hand te laten maken, nadat hij 's ochtends een bal ongelukkig op zijn duim had gekregen. Bij aanvullend onderzoek middels een mri-scan was ook geen schade zichtbaar, maar de goalie moet zich door de lichte kwetsuur wel terugtrekken uit de echte actie. Trainer Phillip Cocu hoopt dat zijn eerste keeper voor het eerste competitieduel met Vitesse van 17 januari weer beschikbaar is.

Vlak voor het trainingskamp kreeg PSV-trainer Phillip Cocu ook al vervelend keepersnieuws te slikken. Derde doelman Nigel Bertrams moest door een schouderblessure afhaken voor de trip en werd vervangen door A-junior én jeugdinternational Yanick van Osch (17). De jongeling en reservekeeper Remko Pasveer zijn door het wegvallen van Zoet voorlopig de enige twee keepers in de PSV-selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.