NAC Breda informeert bij PSV naar verdediger Koch

Reacties

NAC Breda heeft zich bij PSV gemeld voor centrumverdediger Menno Koch. De degradatiekandidaat wil de twintigjarige Heezenaar graag voor de rest van dit seizoen huren van de koploper.

NAC Breda informeert bij PSV naar verdediger Koch

PSV heeft Koch ondertussen een aanbieding gedaan om zijn contract met drie jaar te verlengen. 'Er is voldoende draagvlak voor Menno binnen PSV, van de staf tot de directie, maar iedereen is het er over eens dat hij op het hoogste niveau moet spelen', zegt zaakwaarnemer Mustapha Nakhli. 'NAC is een prima optie wat ons betreft.'

Als de interesse resulteert in een verhuur van Koch, gaat de speler met PSV om de tafel om te praten over het contractvoorstel. 'Dat is de beste volgorde', aldus Nakhli.

Koch doorliep de hele opleiding van PSV en debuteerde vlak voor Kerst in het eerste elftal van PSV, maar hikt eigenlijk al een jaar of twee tegen zijn doorbraak aan. PSV staat open voor een verhuur van Koch, maar wil dan wel de garantie dat de jongeling niet voor de breedte naar Breda vertrekt. Er moet serieus zicht op speeltijd zijn. Koch verblijft momenteel met de A-selectie van PSV in Maspalomas. NAC traint in Valencia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.