Van Persie werkt op De Herdgang verder aan revalidatie

Dat Robin van Persie nog niet aan de vooravond van een rentree staat, werd vrijdag nog maar eens duidelijk. De dertigjarige aanvaller van Manchester United werkte op De Herdgang, het trainingscomplex van PSV, een speciaal schema af en was ook zaterdagochtend vroeg alweer aanwezig.

Van Persie werkt op De Herdgang verder aan revalidatie

Van Persie is in Eindhoven om zich onder handen te laten nemen door Arno Philips, de fysiektrainer van PSV. Philips komt normaal gesproken naar Engeland om de topscorer aller tijden van Oranje te begeleiden, maar kon aan die oproep geen gehoor geven vanwege de eerste training na de winterstop van PSV.

Dat Van Persie er daarom voor koos om in Eindhoven verder te werken aan het herstel van zijn bovenbeenblessure, duidt er op dat de 81-voudige international nog wel even tijd nodig heeft alvorens hij weer zijn opwachting zal maken voor Man Utd, dat zijn steraanvaller al sinds 10 december moet missen.

De landskampioen neemt het zondag in het FA Cuptoernooi op tegen het Swansea City van de Nederlanders Jonathan de Guzman, Dwight Tiendalli en de geblesseerde Michel Vorm. Dinsdag volgt het heenduel in de halve finales om de League Cup, uit tegen Sunderland. Het thuisduel met Swansea in de Premier League op 11 januari lijkt het meest reële doel voor Van Persie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen