Van Persie: 'Heel zuur als je door zo'n goal verliest'

Reacties

'Als je zo laat de wedstrijd verliest, is dat heel erg zuur', sprak aanvoerder Robin van Persie na de 2-1 nederlaag van Oranje op bezoek bij Tsjechië. Volgens hem had er meer in gezeten.

Van Persie: 'Heel zuur als je door zo'n goal verliest'

Na de gelijkmaker van Stefan de Vrij had Van Persie het gevoel dat Oranje de wedstrijd naar zijn hand zou zetten. 'Toen hadden we het goed in de hand en creëerden we een paar kansen op de 1-2', vervolgde Van Persie tegen de NOS.

Het duel leek in een remise te eindigen. 'En dat was niet eens zo'n slecht resultaat geweest', stelde Van Persie. 'Maar als je dan zo verliest is dat echt zuur, helemaal door de manier waarop het doelpunt viel', verwees de captain naar de fout van Daryl Janmaat in de aanloop naar de goal.

Volgens Van Persie is er met name in offensief opzicht werk aan de winkel. 'In de laatste fase van het spel, speelden we het telkens niet goed uit. We hadden veel balbezit, maar hebben daar veel te weinig mee gedaan.' De verliespartij heeft volgens Van Persie niets te maken met de komst van een nieuwe bondscoach. 'Onzin', verwierp de spits van Manchester United die hypothese.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.