Van Ginkel wil van waarde zijn in tweede seizoenshelft

Reacties

Hoewel er in Italië volop wordt gespeculeerd over een vroegtijdig vertrek van Marco van Ginkel bij AC Milan, is de Nederlander vastberaden van zijn tijd in Italië een succes te maken. In de dubbele confrontatie met Lazio hoopt hij op speeltijd.

Van Ginkel wil van waarde zijn in tweede seizoenshelft

De dramatische serie die Milan achter de rug heeft kan voor Chelsea-huurling Van Ginkel weleens gunstig uitpakken. Trainer Filippo Inzaghi, die zwaar onder vuur ligt, heeft namelijk alle aanleiding zijn elftal om te gooien na nederlagen tegen Sassuolo en Atalanta Bergamo en een remise tegen Torino. Van Ginkel, die in november een enkelblessure opliep door toedoen van ploeggenoot Sulley Muntari, is klaar voor een basisplaats.

'Ik wil spelen en in de tweede helft van het seizoen laten zien dat ik van waarde kan zijn', aldus Van Ginkel op de clubsite. 'Ik heb geen last meer van mijn enkel. Helaas zijn we erg slecht van start gegaan na de winterstop, terwijl ons programma niet bijzonder zwaar was. Daarom moeten we nu punten gaan pakken tegen lastigere opponenten, zoals Lazio.'

Milan gaat dinsdag op bezoek bij Lazio in het kader van de Serie A. Dinsdag volgt in San Siro een onderling duel in de kwartfinale van het toernooi om de Coppa Italia. Overigens kan Inzaghi tegen de club van Stefan de Vrij en Edson Braafheid ook beschikken over Suso, die deze week overkwam van Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.