Felle Muntari niet bestraft voor blesseren Van Ginkel

Reacties

Filippo Inzaghi heeft ontkend dat Sulley Muntari een boete heeft gekregen voor zijn aandeel in de blessure van Marco van Ginkel. De trainer van AC Milan reageerde op geruchten in de Italiaanse media.

Felle Muntari niet bestraft voor blesseren Van Ginkel

Door een roekeloze tackle van Muntari liep Van Ginkel deze week een enkelblessure op, waardoor de van Chelsea gehuurde middenvelder dit kalenderjaar niet meer in actie komt. De Ghanees zou tot de orde geroepen zijn en een flinke boete gekregen hebben, maar Inzaghi ontkent dit.

'Muntari ging er fel in, maar het was geen gewelddadige actie', aldus de Milan-trainer. 'Als dat wel zo zou zijn geweest, dan had ik hem al uit de ploeg gezet. Het is heel jammer voor Van Ginkel, maar het is niet eerlijk om dit soort dingen over Muntari te schrijven. Hij had geen enkele intentie om hem te blesseren, dus voor mij is de zaak afgesloten.'

Het is al de tweede zware enkelblessure voor Van Ginkel sinds hij afgelopen zomer tijdelijk de overstap maakte naar AC Milan. In totaal speelde de door Vitesse opgeleide middenvelder slechts twee wedstrijden in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.