Inzaghi neemt harde maatregelen tegen doldrieste Muntari

Reacties

Sulley Muntari lijkt het te hebben verbruid bij AC Milan. Trainer Filippo Inzaghi heeft de Ghanese middenvelder uit de selectie gezet na zijn waanzinnige woede-uitbarsting van zaterdagavond.

Inzaghi neemt harde maatregelen tegen doldrieste Muntari

Muntari ging volledig door het lint toen Inzaghi hem wisselde in de tweede helft van het duel met Torino (1-1). Hij haalde in woord en gebaar uit naar zijn trainer en slingerde vanaf de reservebank een aantal voorwerpen in het rond. Dat terwijl de wissel goed te billijken viel, aangezien Muntari al geel had en nadien nog een aantal stevige overtredingen had gemaakt.

De uitbarsting is Muntari duur komen te staan, want Inzaghi heeft Muntari niet opgeroepen voor het bekerduel met Sassuolo van woensdagavond. Nigel de Jong behoort wel tot de 23-koppige wedstrijdselectie van de Rossoneri.

Het is niet voor het eerst dat Muntari dit seizoen negatief in het nieuws komt. Eind vorig jaar bezorgde hij zijn concurrent Marco van Ginkel een enkelblessure met een zeer stevige charge. Van Ginkel weigerde nadien de excuses van Muntari te accepteren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.