Van Gaal-doelwit: 'Geluk van familie belangrijker dan geld'

Reacties

Het was een drukke zomer voor Arturo Vidal. De Chileen was actief op het WK, herstelde van blessureleed en werd vrijwel continu in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. Hij bleef echter bij Juventus en is daar blij mee.

Van Gaal-doelwit: 'Geluk van familie belangrijker dan geld'

'Ik ben gelukkig bij Juventus en dat is belangrijker dan geld', laat Vidal aan het Italiaanse Tuttosport weten. Gedurende de afgelopen transferwindow werd Vidal keer op keer gelinkt aan de club van Louis van Gaal: de Nederlander zou in hem een ideale versterking zien. Van die geruchten bleek maar weinig te kloppen, zo verklaart Vidal.

'Ik was de hele zomer eigenlijk heel kalm en relaxed, concentreerde me alleen maar op mijn knie', verwijst hij naar zijn blessure. 'Ik heb niet één keer aan mijn zaakwaarnemer of aan Juventus gevraagd of er iets speelde. Met mijn zaakwaarnemer heb ik afgesproken dat hij het meldt als er iets concreet is. Dat heeft hij niet gedaan. Ik weet niet wat er allemaal gebeurde, maar het feit dat ik niks gehoord heb geeft wel aan dat het allemaal niet zo belangrijk was', relativeert de Chileen.

Maar wat als Van Gaal wél concrete pogingen had ondernomen om Vidal naar Old Trafford te halen? 'Ik weet het echt niet', moet het lijdend voorwerp het antwoord op die vraag schuldig blijven. 'Ik weet wel dat ik en mijn gezin het prima naar ons zin hebben in Turijn. Het geluk van mijn familie is belangrijker dan materiële zaken. Juve is mijn thuis en het is lastig om je thuis te verlaten, toch?'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.