Van Gaal wil United uitbouwen tot supermacht

Reacties

Het eindigen in de topvier, dit seizoen het officiële doel van Manchester United, vindt Louis van Gaal bepaald geen ambitieuze doelstelling. De manager wil meedoen om de titel en op termijn is zelfs het behalen van het kampioenschap niet genoeg voor hem. Voor Louis is the sky the limit.

Van Gaal wil United uitbouwen tot supermacht

Van Gaal wil op Old Trafford een wereldmacht opbouwen van het kaliber Real Madrid en Bayern München. Dat liet hij vrijdag weten tijdens de persconferentie waarin hij ook voorbeschouwde op het duel met Southampton van zondagmiddag.

De manager werd door journalisten geconfronteerd met de luxepositie die hij voor zichzelf heeft gecreëerd nu hij met David De Gea en Victor Valdés twee klasbakken van keepers tot zijn beschikking heeft. Volgens Van Gaal is het geen luxeprobleem, maar juist het doel om in het hele elftal een dergelijke strijd tussen topspelers te creëren. 'Het is mijn doel om op elke positie de beste spelers te verzamelen', zei hij.

'Zij moeten er samen voor zorgen dat ze de beste ploeg ter wereld gaan vormen', vervolgde Van Gaal. 'En dat is niet makkelijk', voegde hij daar aan toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.