Van Gaal geheimzinnig over transferplannen

Reacties

Louis van Gaal versterkte zijn selectie gisteren met doelman Victor Valdés en laat de mogelijkheid verdere aankopen te doen open. Door Engelse media wordt Manchester United al tijden gelinkt aan een centrale verdediger en AS Roma-middenvelder Kevin Strootman.

Van Gaal geheimzinnig over transferplannen

'Nee, nee. Ik ga mijn plannen voor deze maand niet met jullie (journalisten) bespreken. Je kunt het me zo vaak vragen als je wilt en op welke manier dan ook, maar ik zal hetzelfde antwoord geven', antwoordde Van Gaal toen hem gevraagd werd of hij van plan is nog meer spelers aan te trekken.

Van Gaal is heel content met het snelle vastleggen van Valdés. 'We zijn de allereerste club die een speler heeft aangetrokken, hebben jullie dat wel opgemerkt? We waren heel snel. Zo doen we dat, bij Manchester. Als de mogelijkheid er is', vervolgde de manager, die zondag tegen het Southampton van Ronald Koeman speelt.

Hoewel Van Gaal gisteren verklaarde dat Valdés als tweede doelman naar Manchester komt, liet hij vandaag optekenen dat het toch niet helemaal zeker is dat David de Gea zijn plek in het elftal behoudt. 'Geen enkele speler is gelukkig als reservekeeper en Victor heeft de ambitie om basisspeler te worden, maar dat wordt geen makkelijk karwei voor hem.' De komst van Valdés betekent weinig goeds voor Anders Lindegaard, die nu de derde doelman is op Old Trafford. 'Ik vind dat Victor meer voldoet aan het profiel van een doelman', verklaarde Van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.