Van Gaal wil Rashford graag op EK aan het werk zien

Reacties

Heel Engeland omarmt Manchester United-revelatie Marcus Rashford en het is volgens manager Louis van Gaal dan ook geen rare gedachte om de achttienjarige spits op te nemen in de selectie voor het EK van komende zomer.

Van Gaal wil Rashford graag op EK aan het werk zien

Bondscoach Roy Hodgson hield die optie vrijdag open, toen hij ernaar gevraagd werd en zei dat hij de talentvolle spits al ruim twee jaar - en niet pas na zijn drie wedstrijden in de hoofdmacht van The Red Devils - op de radar heeft.

'Ik denk dat meneer Hodgson netjes antwoord heeft gegeven op jullie vragen', zei Van Gaal, die Rashford zijn debuut gunde in het Europa League-duel met FC Midtjylland, refererend aan de uitspraken van Hodgson tijdens zijn eigen perspraatje. De ex-bondscoach van Oranje schaarde zich achter de Rashford-sympathisanten.

'In mijn ogen ben je nooit te jong om opgeroepen te worden', vervolgde Van Gaal over de jeugdinternational, die nog niet eerder werd opgeroepen voor het hoogst vertegenwoordigend elftal. 'Ik heb altijd gezegd dat leeftijd niet belangrijk is. Misschien herinneren jullie mijn uitspraak nog: dat hij het zo goed doet is niet ondanks zijn leeftijd, maar dankzij zijn klasse.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.