Van Gaal mag tegen Arsenal hopen op terugkeer Smalling

Reacties

Na overtuigende resultaten tegen Shrewsbury Town (0-3) en FC Midtjylland (5-1) heeft Manchester United-manager Louis van Gaal nu ook goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. David de Gea keert waarschijnlijk terug, terwijl ook voor Chris Smalling een rentree lonkt.

Van Gaal mag tegen Arsenal hopen op terugkeer Smalling

De Gea en Smalling ontbraken donderdag, net als twaalf andere United-spelers, met een blessure in de selectie voor het Europa League-duel met Midtjylland. Van Gaal sprak tegenover het clubkanaal de hoop uit dat hij zondag (15.05 uur) tegen Arsenal weer over een aantal vaste basiskrachten kan beschikken.

'Ik verwacht dat De Gea in ieder geval terugkeert. Smalling blijft een vraagteken, maar je weet het nooit', zei Van Gaal. De 26-jarige verdediger zag zelf meer perspectief. 'Ik hoop dat ik op tijd fit ben. Ik was vroeger een supporter van Arsenal, dus deze wedstrijd is voor mij extra speciaal en ik hoop op het veld te kunnen staan.'

In de komende weken denkt Van Gaal dat meer spelers hun rentree kunnen maken. 'Antonio Valencia en Marouane Fellaini komen terug, net als veel anderen in maart. Dan hebben we weer een selectie op oorlogssterkte', aldus de 64-jarige Amsterdammer, die met United vijfde staat in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.