Van der Werff en PEC Zwolle staken onderhandelingen

Reacties

PEC Zwolle heeft de onderhandelingen met Maikel van der Werff (25) stopgezet. De centrale verdediger, in het bezit van een aflopend contract, legde een aanbieding voor een langer verblijf opzij.

Van der Werff en PEC Zwolle staken onderhandelingen

Van der Werff kwam in januari 2013 over van FC Volendam en groeide uit tot een vaste waarde achterin. De kans is aanwezig dat hij deze transferperiode nog vertrekt. 'We laten spelers liever niet uit hun contract lopen', zegt technisch directeur Gerard Nijkamp. 'Aan de andere kant zitten we krap in de verdedigers en hebben we Maikel nog keihard nodig. Dus het is zeker niet zo dat we hem nu in de etalage zetten.'

PEC heeft met Aleksandar Bjelica (20) een mogelijke versterking voor de achterhoede mee op proef genomen naar Zuid-Afrika, waar de bekerwinnaar een trainingskamp belegt. Bjelica werd onlangs weggestuurd bij zijn club FC Utrecht. Even daarvoor had Sparta Rotterdam zijn huurperiode afgebroken omdat hij een bizarre eis stelde: de geboren Serviër wilde alleen naar het stadion komen voor het thuisduel met NEC Nijmegen als hem een basisplaats zou worden gegarandeerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.