Van der Lem adviseert Blind, Dizzy Goals van Bale

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van der Lem adviseert Blind, Dizzy Goals van Bale

'Na het vertrek van Louis heeft Danny me gevraagd: Wat vind jij?'
Gerard van der Lem vertelt in een interview met De Telegraaf over de adviserende rol die hij heeft voor bondscoach Danny Blind (foto). De oud-trainer vindt dat Blind op een uitstekend moment is ingestapt bij Oranje. 'Iedereen zegt dat de druk er door halverwege in te stappen vol op staat, maar ik vind het juist een uitgelezen mogelijkheid.'

• Het is een nieuw fenomeen op internet: Dizzy Goals. Dat houdt in dat je duizelig penalty's moet trappen. Gareth Bale is een van de spelers die meedoet. De opbrengst van deze campagne gaat naar het goede doel Global Goals, voor duurzame ontwikkeling.

• Het zit Louis van Gaal en Manchester United niet mee op de transfermarkt. Verschillende spelers werden al weggekaapt door de concurrentie, of hadden uiteindelijk toch geen zin.

Robin van Persie maakte donderdagavond als invaller tegen Atromitis de winnende treffer voor Fenerbahçe (0-1), zijn eerste doelpunt in Turkse dienst. En daar was hij blij mee.

'Is hij pas zeventien? What the fuck!'
• Borussia Dortmund-aanvoerder Mats Hummels was donderdag erg onder de indruk van zijn tegenstander Rafik Zekhnini, aanvaller van Odd Grenland. Maar de Duitse wereldkampioen raakte pas echt in verlegenheid toen hij daarna kreeg te horen hoe oud hij was. Of beter gezegd: hoe jong.

• Voor wie nog twijfelt aan de traptechniek van Jonjo Shelvey, kijk in het onderstaande filmpje vanaf 1:40 eens hoe hij alle records aan diggelen schiet in de zogeheten Bullseye Challenge.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.