United schrikt van nieuwe blessure Carrick

Reacties

Michael Carrick is mogelijk opnieuw enige tijd uit de roulatie. De 33-jarige middenvelder van Manchester United liep bij het nationale team van Engeland een liesblessure op.

United schrikt van nieuwe blessure Carrick

De ernst van de kwetsuur is nog onduidelijk, maar donderdag ondergaat Carrick waarschijnlijk een MRI-scan. De 31-voudig international was pas net terug bij Manchester United na een enkelblessure, die hem vier maanden aan de kant hield. Manager Louis van Gaal zette hem afgelopen weekend voor het eerst weer in de basis.

Van Gaal kampt bij de Engelse topclub met een blessuregolf, want op dit moment staan ook Jonny Evans, Radamel Falcao, Phil Jones, Rafael, Marcos Rojo en Ashley Young nog aan de kant. Manchester United staat desondanks op de zevende plaats in de Premier League met slechts twee punten achterstand op nummer vier West Ham United.

Dit seizoen speelt Manchester United geen Europees voetbal, maar van Van Gaal en zijn ploeg wordt verwacht dat de club zich voor de Champions League plaatst. Een klassering bij de eerste vier in de Premier League is dan vereist.

Engeland bereidt zich op dit moment voor op het EK-kwalificatieduel met Slovenië van vrijdag op Wembley en de vriendschappelijke interland van drie dagen later in en tegen Schotland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.