Uitvallen Donnarumma draagt bij aan leed voor AC Milan

Reacties

AC Milan heeft in de uitwedstrijd tegen Chievo Verona twee dure punten laten liggen. Het aluminium stond een zege van de bezoekers in de weg: 0-0.

Uitvallen Donnarumma draagt bij aan leed voor AC Milan

Het uitduel met Chievo stond voor Milan in het teken van de rentree van Jérémy Ménez, die voor het eerst sinds 29 april 2015 aan de aftrap stond in een competitieduel. De Franse aanvaller kon echter niet verhinderen dat de Rossoneri, net als vorige week tegen Sassuolo (2-0 nederlaag), offensief onmachtig waren. Zo deed de afwezigheid van M'Baye Niang zich wederom voelen.

Extra domper voor trainer Sinisa Mihajlovic was het uitvallen van doelman Gianluigi Donnarumma in de negentiende minuut. Als vervanger verkoos hij Christian Abbiati boven Diego López, die het seizoen nog begon als eerste keus. Een kwartier voor tijd kreeg Milan de kans om de punten toch mee te nemen uit Verona, maar Ignazio Abate raakte de onderkant van de lat en de rebound van Andrea Bertolacci belandde eveneens tegen het aluminium.

Vlak voor tijd moesten de bezoekers nog even vrezen voor een nederlaag, maar een doelpunt van Fabrizio Cacciatore werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Milan blijft na het doelpuntloze gelijkspel zesde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.