Twente bindt talenten Soumaoro, Mbikulu en Grootenhuis

Reacties

Brem Soumaoro (20), Sven Mbikulu (19) en Delano Grootenhuis (19) hebben maandagmiddag een nieuw contract getekend met FC Twente. De drie talenten worden daarmee beloond voor hun ontwikkeling in de jeugdopleiding en het beloftenteam van de Tukkers.

Twente bindt talenten Soumaoro, Mbikulu en Grootenhuis

Van het drietal zat alleen Soumaoro (foto) eind vorig seizoen al een aantal keer bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht in de Eredivisie. De middenvelder uit Guinee speelde ook tijdens de voorbereiding mee met het eerste elftal van trainer René Hake. Mbikulu en Grootenhuis, allebei ook middenvelders, hopen via Jong Twente ook in aanmerking te komen voor een debuut in de Eredivisie.

'We zijn blij dat we met Brem, Sven en Delano drie talentvolle beloften langer aan de club hebben kunnen binden', zegt Jong Twente-trainer Michel Jansen. 'Zij gaan het seizoen met vertrouwen tegemoet, met als doel zo snel mogelijk de aansluiting met de eerste selectie te vinden. Voor alle drie de spelers is dit een mooie stap naar het uiteindelijke doel: het officiële debuut maken in het eerste elftal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.