Treffer Van Wolfswinkel niet genoeg voor Saint-Étienne

Ricky van Wolfswinkel scoorde voor Saint-Étienne, maar het was niet genoeg voor een zege. AS Monaco bleek gelijkwaardig: 1-1.

Monaco kwam al in de zeventiende minuut op voorsprong bij Saint-Étienne door een doelpunt van Lacina Traoré. In de tweede helft hielp Van Wolfswinkel de thuisclub langszij. Verder dan dat kwamen Les Verts niet, ook niet nadat Monaco twintig minuten voor het einde met tien man kwam te staan na rood voor Tiémoué Bakayoko.

Het was pas Van Wolfswinkels tweede doelpunt voor Saint-Étienne in vijftien wedstrijden, gerekend over alle competities. Door de remise, alweer het vierde gelijkspel in de afgelopen vijf duels, blijft Saint-Étienne zesde. Monaco, waar Maarten Stekelenburg negentig minuten op de bank zat, is de nummer zeven van de Ligue 1.