Transferdagboek 23/08: Balotelli, Cuadrado en Coman

Reacties

In het Transferdagboek houdt VI tot aan het sluiten van de transfermarkt op 31 augustus dagelijks de stand van zaken bij omtrent de laatste geruchten.

Transferdagboek 23/08: Balotelli, Cuadrado en Coman

Mario Balotelli lijkt voor een verrassende terugkeer naar San Siro te staan. De doorgaans betrouwbare krant La Gazzetta dello Sport meldt namelijk dat het enfant terrible waarschijnlijk de overstap maakt van Liverpool naar AC Milan. 'We zijn in onderhandeling met Liverpool over een verhuur, maar er is nog geen akkoord over de verdeling van het salaris', vertelt AC Milan-directeur Adriano Galliano aan Mediaset Premium.

Juan Cuadrado vervolgt zijn loopbaan bij Juventus. Dat bevestigde bestuurder Giuseppe Marotta van de Italiaanse kampioen in gesprek met Sport Mediaset. 'Het is waar, Cuadrado komt op huurbasis over van Chelsea. De kans deed zich voor en die hebben we gepakt', aldus de directeur.  De Colombiaanse rechtsbuiten keert daarmee na enkele maanden terug in de Serie A. Hij verruilde Fiorentina begin dit jaar voor de club van manager José Mourinho. De 27-jarige Cuadrado kwam slechts vijftien maal in actie voor The Blues.

Er is niet alleen goed transfernieuws voor Juventus-trainer Massimiliano Allegri. Volgens La Gazzetta dello Sport verliest De Oude Dame Kingsley Coman mogelijk aan Bayern München. Het Italiaanse medium meldt dat de Duitse kampioen een bod van twintig miljoen euro wil uitbrengen op de Fransman. De negentienjarige aanvaller stond zondagavond nog in de basis voor de eerste competitiewedstrijd van Juventus, maar kon de verrassende 0-1 nederlaag tegen Udinese niet voorkomen.

Er gaat geen dag voorbij zonder nieuwe geruchten in Engelse tabloids over David de Gea en Real Madrid. Deze keer schrijft The Mirror dat Manchester United-manager Louis van Gaal opnieuw is gebotst met De Gea, die naar verluidt niet meer met de Nederlandse coach wil werken. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd.

Meerdere Engelse kranten berichten over een mogelijke komst van Alexandre Pato naar de Premier League. De 25-jarige aanvaller van Corinthians was eerder in Europa actief voor AC Milan en wil nu zijn geluk beproeven in Engeland. Zijn zaakwaarnemer heeft hem aangeboden bij Tottenham Hotspur, Manchester United en Chelsea. Het prijskaartje? Circa vijftien miljoen euro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.