Transferdagboek 04/11: Agüero, Bellerín en André Silva

Reacties

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de geruchten en speculaties. Welke deals zijn mislukt? Vinden clubloze spelers nog een nieuwe werkgever en wat zijn de plannen als de markt op 1 januari weer opent? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 04/11: Agüero, Bellerín en André Silva

Real Madrid mag dan wel een transferverbod hebben, maar Engelse media worden niet geremd in het brengen van geruchten. Zo zou Sergio Agüero volgens The Manchester Evening News op een lijst van mogelijke transferdoelwitten staan. Real ging in beroep tegen het transferverbod en dus heeft de club een boodschappenlijstje opgesteld voor het geval dat het verbod toch niet doorgaat. Agüero ligt nog tot medio 2019 vast bij City.

Arsenal-verdediger Héctor Bellerín werd door verschillende media gelinkt aan een terugkeer bij Barcelona. Daar wil de Spanjaard zelf niets van weten. Hij voelt zich prima in Noord-Londen. 'Als ik bij Barcelona had willen spelen, was ik er wel gebleven', zei Bellerín, die in de jeugd bij de Catalaanse club speelde, tijdens de lancering van Call of Duty: Infinite Warfare. 'Het is goed om te weten dat grote clubs je willen hebben, maar ik heb het hier naar mijn zin.'

De ijzersterke start van André Silva bij FC Porto is niet onopgemerkt gebleven. De twintigjarige Portugees scoorde al tien keer in zestien officiële duels. Volgens El Mundo Deportivo hebben Barcelona, Arsenal en Manchester United scouts gestuurd naar wedstrijden van Porto om de aanvaller te bekijken. Silva verlengde in augustus zijn contract nog tot halverwege 2021.

Steven N'Zonzi blijft een populaire speler. De middenvelder van Sevilla stond al in de belangstelling van Juventus, maar nu voegen ook Barcelona en Arsenal zich bij de clubs met interesse voor de 27-jarige Fransman. Dat melden Italiaanse media. N'Zonzi speelde al eerder in Engeland. Voordat hij in 2015 bij Sevilla terechtkwam, was hij actief voor Stoke City en Blackburn Rovers.

Schalke 04 is dusdanig onder de indruk van huurling Nabil Bentaleb, dat de club in januari wellicht al een poging waagt om de Algerijn definitief over te nemen. Dat meldt de Engelse krant The Sun. De Duitsers huren de 21-jarige Bentaleb sinds de zomer van Tottenham Hotspur. Tot dusverre scoorde de middenvelder drie keer in negen Bundesliga-wedstrijden en zorgde hij voor twee assists. Spurs zou 19 miljoen euro verlangen voor Bentaleb.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.