Transferdagboek 30/10: Suárez, Pochettino en Dembélé

Reacties

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de geruchten en speculaties. Welke deals zijn mislukt? Vinden clubloze spelers nog een nieuwe werkgever en wat zijn de plannen als de markt op 1 januari weer opent? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 30/10: Suárez, Pochettino en Dembélé

Manchester United staat al drie duels droog in de Premier League en zakte daardoor naar de achtste plaats op de ranglijst. Manager José Mourinho is daarom wanhopig op zoek naar doelpunten en heeft volgens The Sun dan ook zijn oog laten vallen op de Europees topscorer van vorig seizoen: Luis Suárez. Dat geld geen probleem is voor United werd al duidelijk bij de recordtransfer van Paul Pogba. The Red Devils zouden voor Suárez zelfs nog veel meer over hebben: 150 miljoen euro.

Dat Mauricio Pochettino het uitstekend doet als manager van Tottenham Hotspur valt ook op in Madrid, zo weet The Daily Mirror. De Argentijn greep vorig seizoen net naast de titel in de Premier League en maakt ook deze jaargang jacht op de koplopers. Real Madrid zou hem daarom op de back-uplijst hebben gezet. Niets wijst erop dat Zinedine Zidane onder druk staat bij De Koninklijke, maar de geschiedenis leert dat het tij snel kan keren bij Real.

Moussa Dembélé maakt dit seizoen met vijftien treffers in 22 wedstrijden indruk bij Celtic. Volgens The Daily Express heeft dat de interesse van Chelsea, Manchester United, Mancheser City en Real Madrid gewekt. De twintigjarige Fransman ligt tot 2020 vast in Glasgow en zou dus een slordige 45 miljoen euro moeten kosten.

John Mikel Obi is één van de spelers met de langst lopende dienstverbanden bij Chelsea. De Nigeriaan komt dit seizoen echter niet in de plannen van manager Antonio Conte voor. De 29-jarige middenvelder, die in 2006 overkwam van het Noorse FK Lyn, ziet zijn contract komende zomer aflopen en Olympique Marseille staat volgens TuttoMercato te trappelen om hem transfervrij over te nemen van de Londenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.