Transferdagboek 03/11: Berbatov, Coutinho en Cannavaro

Reacties

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de geruchten en speculaties. Welke deals zijn mislukt? Vinden clubloze spelers nog een nieuwe werkgever en wat zijn de plannen als de markt op 1 januari weer opent? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 03/11: Berbatov, Coutinho en Cannavaro

Philippe Coutinho is ook dit seizoen weer één van de absolute smaakmakers bij het uitstekend presterende Liverpool. De 24-jarige Braziliaan heeft daarmee de interesse van onder meer Paris Saint-Germain gewekt, maar The Reds zijn niet van plan hun goudhaantje zomaar te laten gaan. De club heeft volgens The Daily Star een prijskaartje van een slordige 75 miljoen om de nek van Coutinho gehangen.

De baan van Jerrel Haisselbaink bij Queens Park Rangers hangt volgens The Sun aan een zijden draadje. De Nederlander staat met QPR op een teleurstellende veertiende plaats en als hij zaterdag op bezoek bij Nottingham Forest geen goed resultaat weet te boeken, zou het wel eens einde verhaal kunnen zijn. Tim Sherwood zou klaar staan om het van Hasselbaink over te nemen, zo weet de Engelse tabloid.

Swansea City denkt aan Dimitar Berbatov als nieuwe spits. De Bulgaar gaf onlangs aan wel oren te hebben naar een terugkeer naar de Premier League, waar hij eerder voor Tottenham Hotspur, Manchester United en Fulham uitkwam. Swansea-coach Bob Bradley bevestigde op zijn persconferentie dat hij gesprekken heeft gehad met de 35-jarige spits, die sinds zijn vertrek bij het Griekse PAOK Saloniki zonder club zit.

Het verblijf van Dimitar Berbatov in Thessaloniki werd geen succes.
Het verblijf van Dimitar Berbatov in Thessaloniki werd geen succes.

Internazionale heeft Fabio Cannavaro volgens Italiaanse media tevergeefs gepolst als opvolger van Frank de Boer. De Chinese eigenaren van Inter zijn onder de indruk van de prestaties van Cannavaro's huidige club Tianjin Quanjan, die hij naar de titel en promotie naar het hoogste niveau in China leidde. De Ballon d'Or winnaar van 2006 had echter geen interesse in een dienstverband bij de Nerazzurri.

John Terry kan zijn carrière voortzetten in China. Guangzhou Evergrande heeft volgens The Daily Mail een contract ter waarde van een kleine negen miljoen euro per jaar klaarliggen voor de Chelsea-aanvoerder. Terry kwam dit seizoen door aanhoudend blessureleed slechts zes keer in actie voor The Blues. De 35-jarige Engelsman kan bij Guanghzou herenigd worden met zijn oude trainer Luiz Felipe Scolari.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.