Tottenham Hotspur moet Chadli missen door enkelblessure

Reacties

Tottenham Hotspur moet Nacer Chadli naar verwachting enkele weken missen. Hoewel de club de diagnose nog niet heeft bevestigd, melden Engelsen media dat de Belg er vier weken uitligt met een enkelblessure.

Tottenham Hotspur moet Chadli missen door enkelblessure

De voormalige aanvaller van AGOVV Apeldoorn en FC Twente liep zijn kwetsuur zaterdag op tegen Liverpool. Al na elf minuten moest hij met enkelklachten het strijdtoneel verlaten. De 26-jarige Chadli liep daarbij schade aan zijn enkelbanden op.

De verwachting is dat Chadli pas op 22 november tegen West Ham United weer zou kunnen aantreden. Dat zou betekenen dat hij de competitieduels met AFC Bournemouth (uit), Aston Villa (thuis) en Arsenal (uit) moet missen. Dat geldt ook voor de twee duels met Anderlecht in de poulefase van de Europa League.

Chadli, die in 2013 voor 7,5 miljoen werd verkocht door Twente aan Spurs, kwam dit seizoen namens de Londenaren in elf officiële duels in actie. In zijn negen optredens in de Premier League wist hij één keer te scoren voor de huidige nummer zeven van Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.