Toivonen helpt Rennes als spits met eerste goal aan zege

Ola Toivonen heeft zijn eerste doelpunt voor Stade Rennes gemaakt. De Zweedse aanvaller besliste daarmee het thuisduel met Olympique Lyon: 2-0.

De Zweed maakte vorige week zijn debuut voor Rennes in het uitduel bij Lille (1-1), nadat Toivonen in de winterstop was overgestapt van PSV. In Eindhoven speelde Toivonen vooral op het middenveld, maar bij de Franse middenmoter staat hij in de punt van de aanval.

Tegen Lyon droeg hij met een doelpunt bij aan een knappe overwinning. Nadat Cédric Houtondji de score had geopend in de eerste helft, verdubbelde Toivonen in de 66ste minuut de marge. Hij schoot de bal met links tegen de touwen. Daarmee evenaart de 27-jarige Zweed nu al zijn doelpuntenproductie in de competitie voor PSV van dit seizoen.