PSV blijft na vertrek Toivonen weg van transfermarkt

Reacties

PSV is na de transfer van Ola Toivonen klaar op de transfermarkt. Voor de Zweed wordt door de Eindhovense club geen vervanger gehaald.

PSV blijft na vertrek Toivonen weg van transfermarkt

PSV had zich afgelopen zomer met het aantrekken van Adam Maher al ingedekt voor als Toivonen (27) zou vertrekken. Nu de Zweedse international daadwerkelijk afscheid neemt - dinsdag wordt zijn overgang naar Stade Rennes afgerond – gaat de Eredivisionist dan ook niet de markt op.

Daarvoor is ook geen reden, zeker aangezien trainer Phillip Cocu vorige week Fulham-huurling Bryan Ruiz heeft kunnen verwelkomen. De Costa Ricaan kan, net als Toivonen, ook als schaduwspits uit de voeten.

De transfersom voor Toivonen – tweeënhalf miljoen euro – is ruim voldoende om de huursom van 950 duizend euro voor Ruiz te bekostigen. De Eindhovense club bespaarde ook nog een klein bedrag op Stanislav Manolev. Het contract van de 28-jarige Bulgaar werd afgelopen weekeinde afgekocht.

Technisch manager Marcel Brands verwacht dat er deze transferwindow qua inkomende transfers bij PSV niets meer zal gebeuren. 'Of er moet nog een speler vertrekken die we liever niet kwijt willen. Dan worden we gedwongen om iets te doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.